Juldagen

De röda kängorna
visst är det promenera man ska göra på juldagen?
Jag trippar glatt omkring i mina liv första hålfotsinlägg och konstaterar att mina ömmande fötter som gjort mig grinig inför alla gå-i-skor-projekt, plötsligt är det bara skönt. Så enkelt var det. Hålfotsinlägg är härmed min melodi. Tack Rita.
Att kängorna är röda gör mig bara ännu lyckligare. (Julklapp)

is
Vadstena har en strandpromenad. klart att det är där man ska gå, en sån här dag!  Patrik som bor här, säger att idag har här varit fler promenerandes än en sommarkväll. Alla behöver väl gå ner jul maten.  här är vackert, minusgraderna har skapat ismagi.

piren
Vi går ut mot piren för att möta kvällssolen.

Vadstena
Vadstena har en stilig profil.

istappar
Blåsigt och kyla…..Solen glittrar i alla istappar – och vi hann fånga sista solstrålarna!

sol

 

 

En tanke på “Juldagen

  1. !God fortsättning! Hålfotsinlägg är toppen. har haft det i över ett år nu och det räddade mina stackars nedfallna valv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s