inspiration och visioner

Den klokaste människa jag vet, det är Bhagavan. Fantastiskt duktig på att säga saker med enkla ord. lätta att förstå. Den här webbcasten, alltså ett gruppmöte med Ryssland, där Bhagavan är med via Skype och svara på frågor, är ny och värd att lyssna på, från början till slut.
-vart är vi på väg? Vad är jordens/ människans framtid? vad är mental teknik? Kan man förändra världen till det bättre? -Hur skapar jag rikedom. -Varför är jag inte lycklig? hur blir jag lycklig?  Hur kan jag veta att min parter är rätt för mig? Är några av frågorna. Svaren är riktiga pärlor. Lyssna:

Det pratas en del om tex Sacred Chambers osv . Du kan bara hoppa över det, om du inte förstår. eller om det väcker nyfikenhet, fråga mig eller nån Oneness tränare i din närhet som kan förklara och berätta om hur du kan delta, om du vill det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s