Sverige i vårt Hjärta

sverige
En karta av Sverige sprids över vårt land just nu.  Jag gillar sånt här, måste jag erkänna. -och du kan hänga på!!

Datum: Söndagen den 9 november
Tid: 17.30 svensk tid
Gemensam intention: Att alla människor i Sverige ska få bättre relationer sinsemellan

Hur: Allt ni behöver göra, var ni än befinner er då, är att ha en karta av Sverige framför er och ge deeksha till kartan i 21 minuter fr.o.m. kl. 17.30.

Om du nu inte är Deekshgivare, så var med ändå. Visualisera, se framför dig, att alla vi i Sverige har bra relationer med varandra. Fyll din bild med ljus, se att vi lever i respekt, är hjälpsamma, bryr oss, lyssnar och uppskattar varandra. Fyll ditt hjärta med tacksamhet.

Tokigt?? inte det minsta. För tre år sedan gjordes det nåt liknande, det var i Stockholm. Jag var själv med den gången. vi hade samlats rätt många som var med i Oneness och hade en stor karta framför oss i salen, så skickade vi kärleksfull Deeksha-energi till kartan.
Samtidigt, bara några kvarter därifrån,  gick en självmordsbombare i stan. Du kanske minns det? Han var på väg in i folkmassorna, men något fick honom i den stunden att vika av in på en mindre gata, bomben exploderade och ingen annan än han själv dog. mirakulöst.
Vad fick honom att ändra riktning? hur kom det sig att ingen annan blev skadad? Var det för att så många ”råkade” sända kärleksfull energi till vårt land? blev Stockholm skonade från en katastrof, tog ljuset över? Tyvärr är det svårt att göra en klar ”vetenskaplig” undersökning i ämnet.  Men det är i sanning ett märkligt sammanträffande!!

Så, det är STORT att så många nu ger medveten kärlek till Sverige, Häng PÅ, du med! Det är stor kraft i positiva tankar och bilder. när många tänker samma, så blir det enormt kraft fullt. Slarvigt fyller vi gärna vårt huvud med negativa tankar och bilder – men här är chansen att verkligen skicka ljus. Häng PÅ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s