purr

Angel

Purr, sa katten. Ja, så här nöjd är hon, när matte är tillbaka. Inte behöver jag väl göra någonting mer än kamma katten dom kommande veckorna??

vindruvor

En torr Svensk sommar har inte gjort trädgårdslandet sådär överflödande. Men något som tydligen gillat årets sommar är vindruvorna. Ovanligt söta, redan nu, innan frosten kommit och till och med de gröna. Stora och många.

tycker ni att vi varit torrbollar som inte uppdaterat på bloggen??
Hmm håller med, men vi förföljs av oflyt med internet och allt annat som har med kommunikation att göra.”Gamla sätt att kommunicera raderas ut och det nya är inte leverererat” Det är vår tolkning. Vad annat att göra än att vifta på tårna och ha det bra. Det tar ändå sin tid att hitta ur resväskorna, hitta vardagsrutiner och komma ihåg hur man lagar mat….
Med andra ord. Vi låter det ta tid att gå in i vardagen.
Långprat över middagen och vila.  Men riktigt klara är vi inte med Indienresan, mötte en Facebookvän i Chennai, en äkta kokboksförfattare, vilket äventyr! Det måste berättas (kommer snart).
Här hemma skriker färgen och vill bli målad på duk och våra trädgårdspreparat vill komma ut i världen och bli ett riktigt företag! Yogan vill också vara med, har fått massor med inspiration, åh så skoj att möta hösten.
”ska jag skriva nåt speciellt om vad du har för planer?” frågar jag Rurik. Tystnaden som följer innehåller allt. ALLT. och ingenting. Det är det bästa med Rurik. Så det är bäst jag lägger ut det här inlägget nu – annars kommer det en låååååång lista på tänkbara saker som kanske blir. vi får se vad tystnaden skapar.

2 tankar om “purr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s