vinst i lotteriet

vid telefonen
Lotteriet. Rurik hade en bonad som en av vinsterna i Omkulturs lotteri. Nu är lotterna dragna. Rurik ringer vinnaren. Hon bor i närheten och ska just idag till Hästholmens trädgårdmästeri och köpa plantor.
Vi kör dit med vinsten.

vinst, överlämning
Grattis Irene! Du är verkligen värd vinsten!
Vi frågade var hon hade löpt sin lott. Det kunde hon inte svara på, för hon hade köpt lotter på många av de platser hon besökt under konstrundan. Det tyckte vi var stiligt. För det är pengar som ju direkt går för att stödja vår kulturarbetar-förening!

Sen vill jag också passa på att ge lite extra aktning åt lotteriet i sig. En konstnärs lott här i livet, tycks många gånger vara att skänka sin tid och sitt arbete, gratis. Omkultur köper in konsten i lotteriet av sina medlemmar. Det tycker jag är respekt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s