vilken dag!

Rita ut o springa
trots att genbanken är lika för alla barnen, så är det väldigt olika karaktär. innan någon annan ens tänker tanken på att försöka ta sig ur sängen, kommer en målmedveten Rita. fyller på med näringslösning, hörlurar på och ut !

efter träning
Det blev en tur på 6,65 km, ända bort till nunnorna vid Omberg och en spurt på slutet. En nöjd Rita kastar sig i gruset, efteråt.

äggsperten
En Superfrukost måste det ju bli och ÄGG-sperten ryckte in….

macka m porsherat ägg
Det Pocherade ägget har gjort sitt intåg i våra liv!! Inga mer skal på frukosttallriken ! Men det gäller ju att ha en ÄGGspert i köket…. Det kräver ju lite tålamod! (fast bara lite)

Siriputs
Sen fick jag den bästa av födelsedagspresenter!!

Ella puts
Alla fönster på undervåningen blev putsade, på alla sidor!!

Rita puts
Hurra! Nu kan det bli Konstrunda. Jag har varit lite rädd för konstrundan, för jag har insett att jag inte kommer riktigt att ha ork med alla förberedelser. Detta var underbart. Så otroligt lugnande för mig, att projekt fönster är redan avklarat. TACK TACK TACK!

Födelsedagstårta
Ja, vilken härlig dag!! Efter all putsning så var det bara härlig samvaro….. med Irish Coffe och tårta….. glutenfri kladdtårta!! ( Verkligen supergod! Varför kan man inte få det när man är på fik?? Så många allergiker som det finns??)

tofflor
… och VITA tofflor! Ja, de känner min svaghet för VITT. Ja, det är bara att erkänna att det är härligt med uppmärksamhet. Nu har jag fått en dos. Tack alla!

 

4 tankar om “vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s