mera grönt!

Hibiskus
Det blir trädgårds -homeopati idag också. Den här höst-vinter-vår har jag inte gett mina växter ”vanlig” näring en enda gång. Nej, jag sjunger för dom och så går jag runt och sprayar……  homeopatisk vallört, på bladen.
Det är med växter som med människor. Vi ”äter” med huden och växterna tar in näring genom bladen.

Benjaminfikus
Bäst lär växter ta in näring på morgonen.  Så jag sjunger mitt MoolaMantra, duschas växterna lite lätt med homopatlösningen, på morgonen, en gång i veckan, ungefär.
Jag lovar, den här Bedjaminfikusen har aldrig aldrig varit så grön o frodig. Den brukar mest stå o huka med en massa gula blad, men inte nu!! Jag måste säga att jag känner ödmjukhet inför resultaten. växter känner ju inte till placebo….. och de älskar homopatisk näring, det är klockrent!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s