nytt mode?

vita stövlar

Min SKOförsäljande dotter håller mig (tack) uppdaterad. Vitt är ju stapelfärgen i min garderob, så, här är vita stövlar. Nyss inkomna. Moderna??  Nytt namn, men vad är det här. tydligen heter de SNOWPULSER, men jag minns dom som MOONBOOTS. Minns hur vi alla studsade omkring i pluffiga jättestövlar på åttiotalet. Jag älskade mina vita Moonboots, hade dom jämt. Men, är de redan moderna igen?? Nä, jag är inte redo för repris. Jag tycker det hade varit roligare med repris på NÄBBSTÖVLAR!
Samiskt folklore! Jag släppte aldrig mina. hittade nya på second Hand, de står i gardroben….. ska krypa in o se om jag hittar dom…..
Återkommer.

Näbbstövlar 2

 

Titta, Ta-Da!!! Längst in, där står min väl ingångna Näbbstövlar. Lätta att hoppa i !
Men inte nog med det, JAG HAR ETT PAR TILL!!  Jag bara väntar Näbb-vågen! Det här kan man kalla stövlar 🙂
Näbbstövlar 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s