knytis

popcorn m curry

 

Jag ligger i soffan. Luften fylls av fantastiska dofter.
Rurik ska på Julträff-knytis med Omkultur och jag väljer att vara hemma. vilken tur för mig att Rurik är så snäll. förutom nybakade piroger poppar han popcorn. Nu sträcker han generöst fram skålen. Det är dom godaste jag smakat! smaksatta med curry, salt och hing (en typisk Indisk krydda, Asafroitea) Jag äter mer än jag ska ( dom är ju till festen!) ser så där lagom oskyldig ut medan jag smusslar i mig lite till. Det var nog inte sista gången jag åt sådana, klart vanebildande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s