Findus räddade oss

Hejsan! Vi hälsade på hos Gangas föräldrar efter drejarkursen (se förra inlägget).

” vi kör in om City Gross och köper något vi kan äta.” Men även om CityGross i Höganäs hade lång Deli disk och massa andra möjligheter till en snabbladdning på kvällsmat, så var inte möjligheterna många när det skulle vara veganskt. Det blev Findus som räddade oss med några asiatiska och veganska rätter i frysdisken. Över förväntan säger vi om smaken.

Men det var kanske inte maten som var det viktiga, utan att vi träffades. Det var länge sedan, men de åldras liksom inte. Fint att se att livet lyser i ögonen. Sen körde vi genom natten tillbaka till vårt eget hem, ute på landet i Östergötland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s