Vi planerar Konstrunda

tält inne
Nu börjar vi skapa, konstrundan.
Ett tält inne… Soffan SAGA

En stor soffa… kommer det att funka. Vad ska vi göra med den? -Nåt rosa.

Rurik

Rurik försöker visserligen se fundersam ut, men, det är liksom meningen, att det ska vara lite mystiskt. både soffa och tält och hela rummet förresten, kommer att genomgå en hel förvandling. Spännande!! Det blir mycket rosa, kan avslöjas.
Stora salen SAGA, väggen
Väggen, i stora salen, är mer utmanande. Vi kollar, diskuterar, drar i snören. Väggmålningen bakom vita duken, kommer knappt att synas, men, vi har precis uppdaterat oss på Ombergs historia och är både fashinerade -och glada, att bilden finns. Omberg har en mycket gammal historia som samlingspunkt och vid förra seklets början, talas det om att det fanns tillfällen då upp till 10 000pers samlades här!! Ofattbara tiotusen personer. Tja, nu är det ju inte det, utan vår KONSTRUNDA vi försöker lägga grunden till.

Saga Kulturhus
Så, hela övervåningen, med mycket ljus, hiss och fikamöjlighet. Kommer vi att vara under Konstrundan: Ganga, Rurik och vår ”gästutställare” Rita Roslin.
30 maj till 2 juni
vi ses

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s