Så stod allt still..

Bilkö

Med nytryckta UTURUS i bilen, en låda med nästan fortfarande varma tryck, från tryckeriet, susar vi hemmåt från Jönköping. Nu vill jag hem snabbt o frossa runt i mitt pyssel projekt.

Bilkö

Det snöar visserligen. Men känns inget dramatiskt. Men så blir det stopp. Verkligen helstopp, för mer än tre timmar senare står vi fortfarande still. Bilkaos på BÄGGE vägbanorna. Vi bara tackar alla gudar och gudinnor för att det är nollgradigt väder och inte, som för någon dag sedan, 11minus grader. Vi har det ganska bra.

Snö, bilkö, Rurik borstar bilen

Rurik borstar bilen och Ganga hukar i en strålkastarskugga och kissar. Alla tar det lugnt. Vad kan man göra?

-Fixa en konstsida på Facebook och diskuterade uppdaterad konsthemsida med Art Director (Rita). Ganga jobbar på,helt enkelt. Lite förvirrat i dessa nya tider: sitta i bilkön och hålla kontor 😀

Ryggläge , gnällspik av Ganga

Gå gärna in och titta på www.ganga-art.com och gå sen gärna in på facebook ge gärna en tummen upp på fb-sidan Ganga-Art ( fast den är ännu ganska tom. Men snart kommer det mer där. Lovar)

Nu har bilkön lossnat och vi är lite förvånade att tre timmar gick så fort och Ganga är förvånad av att hon hann så mycket under tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s