Vattenlösa

Ganga hann preciiiiiis duscha klart , sen började pumpen låta konstig. Plötsligt är vi utan vatten! Det är mycket som blir komplicerat genast . Tvätta händer, diska och för att inte tala om toalettbesöken, så förvirrat!


Det är då det är så skönt att Rurik har bott så länge och kan huset -och att han är en sån fixarkille. 


Lite humor är det, att vi, preciiiis gjort ordning det gamla utedasset. Det var med tanke på konstrundan och den blev tacksamt använd då. Sen trodde vi att den skulle stå oanvänd, men, ack nej, genast dagen efter blev det vi som var tacksamma brukare av utedasset!


När väl allt bråte som samlats här blev undanplockat, då vi tog fram det,  fann vi en charmig toa med riktigt trevlig atmosfär. Fåglarna kvittrar och här är lugnt och skönt. Som att sitta mitt i trädgården.


Kungen och drottningen hänger på väggen som sig bör. Såhär är livet på landet. Ingen hyresvärd att klaga på. Vi får fixa brunnen själva och det är nog inga problem. Det verkar vara bottenventilen som trilskas, så det blir till att krypa ner i brunnen o byta ut det. Först ska man hitta ett nytt insug ( ja). Tills dess sitter vi på vårt utedass och upplever bondromantik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s