Kontrastrikt hem, eller, vild dans i Påskriset

Man kan inget annat säga än att vi har ett kontrasternas hem. -och allt är med största allvar, så tro inte att vi gör hån av något. Men visst är det sött, Rurik målar ikon, Franciskus framför ett träd med alla fåglar, bakom ryggen och mot väggen sätter Ganga, helt oskyldigt in Påskriset.


BÄSTA Påskriset ever!! Skärtorsdag och utklädda häxor -nänä, nu blir det dans i riset: Uturus Pose, variant brutalis, mina kvinnor får visa att Vaginan är inget att leka med. Nu är det dags att stampa med foten och spänna muttan – Starka muskler som både håller och föder barn och inte nog med det -det skrämmer onda makter på flykten!


Detta är prototyper på väg till tryck,  tyvärr antagligen inte klara till konstrundan. Men vi hoppas, snart, i framtiden, kunna sälja i paket om 12stycken, i lysande färger, att förgylla ditt liv med. 

Förbeställningar emotages med förtjusning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s