alla flickorna på bröllop

I ateljen, hos Ganga o rurik

Röjartag i ateljén. Rita ska få plats här inne och det blir till och strukturera (lite). Konstrundan tickar i bakhuvudet och Ganga står med huvudet i kartong o letar efter material o ramar – och…. oj…… något från förr!!

bröllopsklädda

Vi skulle på bröllop, antagligen 2001. vi gör alla vårt allra bästa för att visa att det är kul med bröllop. Fin-Punk-siri till höger, Indien-Mamma, Kalas-Ella och en Försiktig-Rita som inte har blivit tillräckligt stor för att ta dom stora kläd-svängarna (det lär hon ta igen). Jag ler hela jag när jag tittar på Siris vita läppstift, slitsade klänning och gardinsjal, inget fel på kreativiteten!  Själv tog jag det glittrigaste jag kunde hitta, tydligen.
Men, så här drygt femton år senare har jag förstått, att vi lyste för mycket. Bruden kände konkurrens om strålglansen, det var visst inte populärt. Jag som trodde hon hade ont i magen, att det var därför hon såg så allvarlig ut. Så lär er gott folk. Klä er inte i vitt, inte glitter, inte roligt,  o fula till er så bruden kan sova belåten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s