Kunskap som förändrar

 

Buddha mouse

Jaha, nu har jag fått veta, att vår tallkottkörtel, som bla producerar melatonin även producerar något som heter DMT -som ger expanderat medvetande, visioner och annat som vi kopplar till andlig utveckling. dom kom ämnet på spåret…. för de hittade det hos möss.  Då måste ju möss också kunna trancendera??! kunna känna sig ett med allt medvetande och vet vad bliss är?

fruktfluga som sover
en sak till. Jag har fått veta att fruktflugor sover och drömmer!!  dom drömmer!!
som vi människor. Om soliga dagar med mycket frukt som ligger och jäser, kanske?
Alltså, det här med att vi, människor är skapelsens krona, dom enda som har medvetande och allt annat som vi håller på med att säga, för att övertyga oss om, för att få lov att göra som vi vill och vara stygga mot andra levande varelser. Håller det verkligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s