Dagsfärsk

Vi är i Vadstena o gör en massa ovanliga saker. Som att gå på kondis o dricka varm choklad, flanera och gå på releaseparty av FOLIO. Vädret svarar med att göra ovanliga saker den med. Så det soliga varma blir till passionerat regn för en stund. Det känns som en film….


Vi tar oss genom ett väldigt litet antikvariat eller second hand affär in till ett rum där alla är försjunkna i …..


Det nya numret av FOLIO. Vi fattar inte varför livet är så generöst, vidblir bjudna på cider o kaka och vi, Vadstena har en egen lokal kulturtidning ( med helt galen lay out, som gör den extra spännande) man vet inte om man vill läsa den eller inte.


Men man vill absolut kolla om man är med i den.vi har också bidragit.


Ruriks stora poetiska Svanbild är med. ”men, så liten” säger Ganga lite besviken. Det känns som vi är med i ett sorts spel där vi på nåt blir utsatta för en nyckfull slumpgenerator -eller någons gåtfulla smak. Men roade är vi alla vi tittar , är lite stolta, pekar o visar  vad vi har medverkat med, i detta underverk, FOLIO. Det gillar vi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s