London-shoppa


Vi är på ett medicin/ människokroppen museum, spännande, men nu har vi landat i shoppen. Mueseumshoppar är något av favorit. Chans att hitta udda saker. Här är verkligen något för Ganga! Tänker inte tala om vad jag ska använda de två inköpta bollarna till. Det får ni se i framtiden. Hehe


Nästa ställe där plånboken ryker fram är här: CASS ART. Drömstället för konstnärsmaterial -om man inte är en Rurik och vill ha mer gammaldags med pigment och så, det klarar dom inte. 


Men tre våningar, varav en är bara papper och duk. Varför är jag så förtjust i papper?? Det är ju kul o intressant med penslar och pigment med, men papper är helt klart viktigast och mest nyansrikt. 


Så himla nöjd med att jag här nu hittat kadhi-akvarellpapper från syd Indien. Det betyder att den är gjord på Indisk landsbygd på småskaligt sätt. Dom papperna är så levande, lite ruffliga men med rätt uppsug för akvarell, bästa godiset.


Och fast vi handlat så mycket konstmaterial, så glömde vi en del ( ska vi gå dit o handla en gång till?)-vi hade bokat bord -på en vegetarisk supergod restaurang ( rekommenderas varmt!) vi var tvinga att rädda vårt bord, för där var fullbokat.


 Så är det tydligen nuförtiden; populärt, gott, finns många och till och med fullt på veg restaurant! Världen förändras, det är roligt att få uppleva. Matvanor är svårt att förändra, så när människor väljer vegetariskt är det stort.  Den här restaurangen, the Gate, är nog det bästa jag smakat. Tack för den upplevelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s