Färger


Bedövande, är en bra sammanfattning, både på färger och dofter i trädgården, just nu. Igår var vi i Stockholm, kände att vi saknade allt det där som man närmast tar för givet, i livet på landet… De totala färgerna, mustigheten


Tur det finns bot för alla problem. Nära T-centralen luggen en riktigt bra konstnärsbutik. KREATIMA, Kungsgatan 58. Självlysande pigment, Rurik går i trans. Metallfärger, krackeleringar… Det är som godis. Vi måste lyfta på allt, kollar oss igenom butiken. Bara plånboken och vetskapen att vi måste bära det, resten av dagen, håller oss tillbaka.


Men de självlysande färgerna… De var självklara. Expediten får öppna det låsta skåpet och get oss skatten.

Hurra! Här ska målas!

En tanke på “Färger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s