oj då…

Linköping
Förmiddag, Linköping. Man kan verkligen undra, vad det är som får Ganga och Rurik att ta sig till Linköping en förmiddag (vi är ju inte så där jättesnabba, vanligtvis).

Ganga o Rurik
Ja, här står vi med våra något förvirrade leende.i foajen till Best Western Hotell. Vi blev inbjudna till en marknadsundersökning/presentation av ett reseföretag där de viftade med en väääldigt billig resa. vart, fick man inte veta i förväg.
Inte riktigt beredda att missa möjligheten är vi här och inser nu, att vi bokat oss för en resa i december ( så skönt, xtra ljus i december gör mycket på hälsan, det vet vi allt för väl)

hotellpool
Om man blir erbjuden en resa för 500kr (!!!) för flyg-hotell-frukost en hel vecka….. vart hamnar man? Turkiet.
Vi har ju tagit några studieresor till Turkiet innan -innan allt det här kaoset som man just nu förknippar Turkiet med. ”Vilken tur att vi åkte till Turkiet innan allt det här” har vi sagt och känt oss helt färdiga med Turkiet. Ja, vi får väl se hur världen ser ut i December. Om vi åker eller inte…

mellanmål
Vi tar några morotsstavar till -och vet fortfarande inte om vi ska vara förnöjda, oroliga eller bara känna oss skamlösa som åker på billiga resor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s