Våren är Gul

vårblommor
Våren är gul.  Väldigt många av vårens blommor är gula. Det känns så skönt efter vintern när allt det gula plötsligt lyser upp.  Det är verkligen en helt ny frekvens som bryter in och lyfter oss.
Blommorna lyser i kapp med solen och det är som en värme som smälter sig in i oss.

Gula bubblor

Inom färgterapin, Aura Soma, finns det gul olja, Equilibrium, att smörja sig med. Främst brukar det vara runt magen, navelområdet som man smörjer den gula oljan.  Även om färgen är intensiv i flaskan så är den färglös på huden….. den är i stället som en energi som går in i kroppen sätter fart på chakrana.
gul färg är mycket Solarplexus.  Det är där vi känner och där vi kontrollerar, vill bestämma, har åsikter, dömmer o bedömer, är rädda o arga, oroar och grubblar ner oss.

Fast det kan ju vara precis tvärt om…… om vi bara släpper taget och låter livets värme fylla oss. Från solarplexus har vi vår styrka, vår glädje,  njutning, fokus, skärpa och vårt mod. Aura Soma hjälper oss att nå dit.

Aura soma. Kuthumi B51
Det finns både mustigt gula färger….. men också en gul, så ljus och innerlig…. Kuthumi är namnet på flaska ovan.
Inom färgterapin, säger man, att ju ljusare en färg är – desto djupare går den. Den ljusa gula, är nära själen:  När vi sitter fast i dömanden eller rädslor. När vi har svårt att knyta an till djur och natur (Kuthumi är djurens beskyddare) när vi hamnat för mycket i intellektet……. då är den här oljan som att öppna ett inre fönster och släppa in ljuset!!! Frihet, inre frihet. Frihet att se saker för vad det är och inte bara genom våra egna förkympande bedömningar. Det gula hjälper din matsmältning…… det får dina muskler att slappna av….. det får dina tankar att stilla sig.

Frågar du mig, så säger jag att inget slår Aura Soma….. men visst, du läker mycket av det här, i dig själv, när du omger dig med gult.
Klä dig i gult.
Inred i gult.
Gula blommor.
Gula tavlor.
gula sängkläder.
-o låt solen fylla dig. Känn värmen, ända in i djupet av din mage.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s