Tant Ylle

 

Ganga Vi har haft årets första minus natt med snö på bilen… Det betyder : YLLE PÅ! Yllesädongen har härmed på allvar börjat. Kommer antagligen att tassa omkring i grå yllekläning, kofta o yllestrumpor fram till vårdagjämningen – med undantag för de dagar klänningen är på luftning (ylle är naturligt smutsavstötande så jag räknar inte med nån tvättning 😬) dessa dagar kommer jag o ha en RÖD yllekläning. Låter ungefär lika spännande som att äta knäckebröd morgon- middag-kväll.
Varför ser Ganga så leende så lurigt ut?

Rurik
Rurik låtsas som inget, men det var ett väldans flaxande med armarna när jag skulle ta Selfi… Nu pysslas det så oskyldigt med stekpannorna ( ni hör, det händer iiiiinget på landet!!)


Egentligen var det ju min fingervirkade halsduk jag ville visa, man e ju stolt mamma. Man får ju hålla halsen varm, nu när det blivit kallt. Se här Ella, den virkade du på mellanstadiet, still going strong. Inland undrar jag, vad är det jag håller på med!

3 tankar om “Tant Ylle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s