om du undrar…

Jag skulle vara duktig och uppdatera datorn. Det brukar ju bli en del följder….  Det stod plötsligt ett kryss över ikonen för Iphoto (där jag har mina bilder) Ännu en uppdatering behövdes. Det är ju bara att trycka på knappen, sköter det sig…. jotack   en liten flik talar om för mig att det programmet jag söker kommer inte på svenska marknaden förrän till VÅREN!!
Jag kämpar runt och hittar en äldre uppdatering (som jag antagligen missat en gång i tiden) Då hänger sig datorn och det där ”vänta-hjulet” snurrar och snurrar……

Tvångsstänger programmet och när jag försöker igen så säger Appel: Tyvärr, det här programmet har du redan pillat på -så det får du inte ladda ner (ungefär så, stod det)
Tack Appel, för kaffet. Känns ju sådär. Att alla bilder är låsta.

Så jag skriver bara från mobilen just nu. Så det blir kanske lite kort o ryckigt ibland…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s