Så fina blommor

blommor, padukas
Titta! Så fina! Vi är med i En världsOmspännande ritual i 21 dagar. Vara Deeksha Mala. En ritual och ett program man gör för att öppna hjärtat ännu mera, öka sitt medvetande och hela Moder Jord. Var dag startar med musik och blommor som offras till det gudomliga. Tänk, mitten av november och alla dessa fina blommor plockade vi i trädgården idag. Att där är så många fina, nu, mitt i ”vintern”.

offringar, altare, blommor
Vi drygt 300 i Sverige i år som gör den här processen. Men sammanlagt i hela världen är vi måååånga flera. Det gör det extra kraftfullt. Det är extra fina dagar de här, inramade med både soluppgång och solnedgångsritual.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s