Yoga på Stela golv

stela axlar, asanas
Haha, det skulle stå ”Yoga för stela axlar” eller Yoga för kalla golv”  ja ibland skriver man för fort 🙂

Publikens behov….  huvudvärk är ofta stela axlar och låsningar i nacke.
Här är ett liten program för stående yoga, bor man med kalla golv så är det skönt med  ett program för stående position. Den sista, cow-face, för du göra sittande i sängen, eller en kudde på golvet.

Minst lika viktig som de olika positionerna är andningen. Djup långsam -se till att du verkligen andas med magen. Överdriv andningen, så det blir långa ut-andningar. Föredraget vi var på igår var en påminnelse: Lymfsystemet är större än blodsystemet, men den har inga banor på samma sätt som blodådror. Blodet har hjärtat som pumpar runt -men lymfan får cirkulation genom djupandning och rörelse. Så djup andning är jätteviktigt för hälsan.

Man blir grötig, trött, i huvudet och får lätt huvudvärk, redan vid det faktum att inte lymfan cirkulerar ordentligt. Det är inte kaffe som är svaret -det är frisk luft, djupandning och rörelse.
Stela muskler, ont i nacke, låsningar kan även det vara orsak till samma problem – långsamma rörelser eller varsamma positioner är ett bra sätt all förebygga och hantera problemet.

Lycka till med alla problemnackar. önskar Ganga

En tanke på “Yoga på Stela golv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s