gräsklipparn

Rurik o klipparen
Äntligen! Gräsklippardoktorn kommer på hembesök. De behövs! Inlägget borde kompletteras med en bild så man ser längden på vårt gräs. Det är så långt så vår granne blir nästan tokig. Han måste klippa sin egen gräsmatta dubbelt så många gånger bara för att bli av med sin stress av att se hur vår matta bara växer o växer.

gräsklipparn på vagnen
Men nu ska det bli ordning på torpet! Gräsklipparn får åka på översyn. Vi ber för enkla, billiga fel för det finns roligare saker att spendera pengar på än alla maskiner som vill lagas. Men just nu är vi mest glada över att vi får hjälp. Efter helgen ska vi få veta vad som är fel på trotjänarn. hoppas grannens nerver för ordning och reda står ut med vår långhåriga gräsmatta tills dess….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s