en gammal skylt…

IMG_7952
”så du kunde låta bli att berätta historien om skylten?”  Nä, , då måste jag ju berätta, för det är så sött. Den här hälsokostaffären ligger på gatan som vi går för att komma till vår kiropraktor ( kan ni tänka, min scolios har faktiskt blivit mindre!!) Den har inte funnits där så himla länge. Det låg en SKO-affär där innan. Den hade legat där så länga alla mindes. Den hette SKO-Wera. en gedigen affär som alla kände till.  Så, när den nya ägarn till affären skulle starta sin Hälsokost affär var frågan. Vad ska affären heta?

Hon beslöt att behålla den gamla fina neonskylten, så bytte hon första bokstaven i skylten, till ett ”E”.  Därmed förvandlades SKO-Wera till EKO-Wera. visst var det sött?  Det var en riktig succé.  Många har kommit och tackat för att hon behållit skylten, och de har berättat om hur de alltid köpte sina skor i butiken ovs även lokaltidningen i området gjorde ett reportage, just för att det var extra roligt att en del av den gamla stadsbilden blev bevarad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s