Pengar….. reparera datorn

IMG_5248
Datorn…. kommer du ihåg? Hm, kanske om du är en trogen läsare så minns du att för en evighet sedan gav min baby -mac-datorn upp.  Det blev en långdragen historia som jag egentligen skrev alldeles för lite om – för jag jag visste varken ut eller in !  Datorn blev fixad lätt som en plätt, för nästan inga pengar alls, så då passade jag på att investera i mer ”utrymme” i datorn. kostade 2000kr.

När sen datorn kom hem, så fungerade den inte…. av en ny anledning, sa man på DIGITAL IN. Nu var plötsligt moderkortet sönder – och det skulle kosta 7000kr!!  (sånt kan hända när som helst, sa dom bara)
Nix, det blir aldrig mer DIGITAL IN, plötsligt stod vi med en dator som sammanlagt skulle komma att kosta oss 9000kr för att vara brukbar. Känns ju lite bakvänt när man vet att man får en ny laptop för det priset….

Deppiga, blev bara datorn liggande…. vi var liksom lamslagna. Men till slut, beslöt vi fixa datorn, men nu gick vi till KONEO. Då skedde ett ekonomisk mirakel. De fixade lite hit o lite dit, nytt kretskort, en säkring och ja, det går på garantin (fattar inget) det blev 700 kr!!!
Trevliga är dom också. Jag ska alltid gå dit med mina dataproblem från och med NU!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s