Sjukan

IMG_7078
Jaha, sjukan e tillbaka. All aktivitet idag är avblåst. Det känns liksom inte som nån normal förkylning. För säkerhets skull tar jag på full mundering, så ingen (läs Rurik) inte missar hur oändligt ynklig jag är.

IMG_7079
Bara en känsla, men det känns som det inte bara är mina förfäder som befriar sig. Inkapslat elände vill rensa sig ur min kropp. Nu blir det fotbad o ompysslande.Det här var dagen i morgonrock.

2 tankar om “Sjukan

  1. Nu är jag nog lite tråkig, men jag tror bara det är en turk-förkylning. Jag var ju sjuk/förkyld i två månader efter jag kom hem! Blev aldrig av med det. Har hört flera med liknande historier (de verkar ha envisa och starka virus där). Josses pappa fick dropp när han var där för han blev så sjuk.

    • Javisst är du tråkig ❤ Men du är älskad ändå <3<3<3
      En alldeles förfärlig sjukdom är det, tråkigheten, som ju anses vara akademiskt riktig. Den akademiska världen är livrädd för det subjektiva och hyllar huvudet, och det som tros vara det objektiva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s