insnöat

snöiga fötter
Ursäkta att vi varit så sporadiska med inlägg.   Har tagit ett djupt beslut att ta det lugnt. Att inte försöka klämma in aktiviteter.   Beslutet, plus att jag märker att det är precis som nån slags prestationsstress har ramlat bort efter sista Indienresa till Oneness gör att det verkliga ÄR lugnare. vi är helt enkelt lite insnöade.
Men Januari är en i-hop-sammlingstid ,  snart börjar yoga, meditationer, konsten  men främst har jag focus på trädgårdshomeopati. Men det blir mer om det längre fram.

Mitt stora GNÄLL just nu, är datorbristen….

IMG_5248

Findatorn som dog alldeles för tidigt!  Det tar så otroligt mycket tid o kraft med datakrångel, så vi låtsas inte riktigt om det. Nu har vi en dator till, tack och lov, men det blir liksom inte datalugn så man kan sitta o kåsera riktigt, den måste ju bli använd demokratiskt. Jag kan ju inte låsa in mig med den. Det behövs nästan för att Ganga ska få ihop orden. bättre blogginlägg i framtiden utlovas, när vi är mer dator-rika.
Men vi skiter i datorproblemet tills vi varit i Turkiet. Först ska vi roa oss. Sen blir det dator.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s