Året som var

ÅRET, cykelväg
En liten tillbakablick. Hos Ganga och Rurik kom OMMA på besök.  hon hade mycket hon ville säga. Ombergs gudinna är upprörd på hur lågt vi värdesätter Vättern och Omberg. Ett av hennes önskemål var cykelturism. Att möjligheten att CYKLA runt Vättern skulle tillvaratas och utökas. (Turism är bättre än militärism)
Det verkar som Omma inte bara var och viskade i våra öron, planerna är på väg att bli verklighet har vi läst i tidningen!! cykelvägen  runt Vättern håller på att skapa sig!

Muttans år
Att utlysa MUTTANS ÅR, muntrade upp. Märkligt nog kändes det som om hela världen (Sverigen) blommade ut i….hm….FITTOR

fitthuvud
Plötsligt var det snabba ryck och utställning i Stockholm.

fittor
Så roligt att inse hur många som målar fittor. Känslan av vänskap och systerskap var stor och aldrig har det varit så roligt att hänga ut!

året, Kunskapens frukt
Men det är bara att inse, det ligger i tiden. Fittan vill UT! ha RESPEKT. Slut på tjafset, en stark feminin energi och medvetenhet verkar tydliggöra sig nu. Det VAR/ ÄR verkligen Muttans ÅR!
I julklapp fick jag den här boken av Siri, skriven och ritad av Liv Strömqvist (KÖP DEN!!)

året, klitoris
Den fick mig/ oss att inse, vi visste ingenting!! Och det visste inte världen iheller. Tänk att vetenskapen inte kunnat inse klitoris anatomi förrän 1998 – och det verkar egentligen inte som det är anatomiskt helt  klarlagt  ändå.
Man kan ju undra om den där Snorren, mannens heliga stav, om man egentligen vet så mycket om den iheller.  Men just nu är det en annan historia. Värt att lyfta fram är att det verkligen var MUTTANS ÅR….

Ja, nu är det nytt år….. vi får väl se…….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s