Soffbyte

Rurik i stol
Ruriks Sova-Middag-Soffa är borta. Nedmonterad.
Här sitter han och väntar på nåt bättre, nytt sovvänligt.

leverand
Vilket anlände idag. IKEA hem och in i huset! ”oj, här var det färgstarkt” sa killarna glatt, när de gick genom köket. Så bjöd jag dem på egenodlade vindruvor (som alla blir bjudna på just nu, om de kommer hem till oss). Lugnt gick de ut, mumsande på druvorna och tittade ner över Tåkern innan de for vidare.
Våra utgifter kom i fel ordning, tur var väl det! Först beställde vi möblerna på IKEA ( här ska bli ordning och reda) Sen dog datorn.

paket
Så nu låtsas vi inte om datorn som skulle kosta 7 500kr att laga (!!!) Vi får se om vi hittar bättre lösningar på den knuten. NU tittar vi förväntansfullt på de anlända kartongerna. Tänk att de kan pressa ner en stor fluffig soffa i ett fyrkantigt paket! De mindre paketen är en blivande hylla för vårt överflöd av jätte-viktiga-böcker-som-Ganga-förbjudit-Rurik-att-slänga. Ikväll blir en fixarkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s