regnet

blad
Det blir många omflyttningar inför en konstrunda. En del beror på att det sammanfaller med försommarn. Stora krukväxter slussas ut. först försiktigt en period i uterummet och sedan vidare ut till växthuset eller för att stå ute över sommaren. Citronträdet är på väg till växthuset.
Men, oj, så underbart med ett regn. Vi bär ut henne i dagen fin-strilande regn. Lyckligt njuter hon. Ett himmelskt regn. Vinterns damm försvinner och man riktigt ser hur hon ler sitt citronleende. Ikväll bär det av, in i Växthuset.

regn
Större tveksamhet känner vi sorgligt nog inför den Kinesiska Pionen. Gårdagens sol gjorde att den slog ut massor av blommor.  Massa regn i en pion, hur går det?? Vi försöker  skydda den från allt för häftiga vattenmassor med en vaxduk. Vill ju gärna att våra besökare ska få njuta av Pionblom!

städ
Själva är vi upptagna med verkligheten – dags att röja. Ut med kaos och halvfärdigheter och in med överskådlighet.  Det är tur vi har konstrundan. Ett naturligt stopp för reflektion. vi har redan nu, med eftertryck sagt ett par gånger; ”efter konstrundan….. då ska jag…..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s