oväntat

resebok

Vi var i stan och Rurik går till biblioteket. ”Låna några böcker om Turkiet” ber jag. Ella har en pojkvän, som väl närmast är en världsmedborgare, men sina rötter har han i Turkiet. Så Turkiet önskar jag förstå bättre!
Ett slitet papper sticker ut ur en av böckerna.

pris

Det är ett reseerbjudande från en månadstidning, som någon lämnat kvar i boken.  vi har pratat  om att åka en billig resa söderut nu när det är så mörkt o kallt, men det har liksom inte blivit. Nu läser vi längtansfullt. Spännande med alla bilder från Turkiet, det verkar vara en kulturell skattkista! Märkligt nog är erbjudandet fortfarande giltigt.

Idag är det min dag i tystnad. Tar det lugnt. vilar och mediterar. Inte sitta vid datorn….. men när jag vaknade i morse…. RING! Det var nästan som en röst inom mig.
Jag bara var tvungen att kolla upp. Fanns resan kvar? Det var bara några dagar till utrese datum. Man får inte be Universum om något och sedan inte göra sin del. Jag måste ju lyfta luren!   Resan för 990kr var slut, men veckan efter fanns det tre platser kvar, för 1100. Om vi kunde lämna kampanjkoden.

turikiet, resa

Ja, det kunde vi, eftersom någon vänligt hade lämnat hela foldern i boken.
Så det blev en kulturresa för två, till ett makalöst pris. Flyg, buss, hotell -olika varje natt eftersom man åker runt, med guide, allt för 2200kr.

karta

Lite lagom sol o värme -och massor med inspiration! Vi åker den 31 jan! Med kamera och  blogg!
Så kan det gå när man ska ha en dag i silense!!

2 tankar om “oväntat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s