Beskjuten stillhet

Det är torsdag.Försöker se bortom. Blundar.

Idag hör man hur dom skjuter på andra sidan Vättern. Militären övar. dom vill öva mycket mer, 300% mer tid, och så vill dom att NATO och ska få vara med och bomba… i Vättern.  Europas renaste vatten. Vi är redan vana vid att det dundrar o smäller, säjer dom, det gör väl ingeting om det blir ännu mer!

Det finns lika många människor på jorden som det finns vasstrå i Tåkern, säger dom. Undrar hur många människor som tycker om krig. Man tycker nog bara om krig om det är långt borta. Det är faktiskt inte så trevligt när dom övar krig i heller..

En tanke på “Beskjuten stillhet

  1. Ping: Uppdrag « Rita Roslin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s